Vores mad

APPETIZERS

ITALIENSK CHARCUTERI
med gorgonzola og torta fritta
85,- (2 pers. 160,-)
(TORTA FRITTA: Sprødt og luftigt friteret brød. En specialitet fra Parma)

BURRATA
med spinat, ristet pinjekerner, tomat og focaccia
80,-
V.

BURRATA
med lufttørret skinke og focaccia
80,-
(BURRATA: Burrata er en frisk ost der ligner mozzarella, blot mere blød og cremet)

FRITERET POLENTA
Med spinat og gorgonzola
65,-
V. G.

TORTA FRITTA SANDWICH
Med friskost, dagens frisk grønt og valgfri pålæg
75,-
(TORTA FRITTA: Sprødt og luftigt friteret brød. En specialitet fra Parma)

PASTA

SPAGHETTI ALLA CARBONARA 
85,-
(kan bestilles glutenfri)

PASTA MED KYLLING RAGOUT 
90,-
(kan bestilles glutenfri)

PASTA MED GORGONZOLA
og crispy skinke
85,-
(kan bestilles glutenfri)

RAVIOLI – SPINAT OG RICOTTA
med olivenolie, citron, rødløg og muskat
95,-
V.

OTHERS

BRUNCH
Ricotta med blåbær, spejlæg, pancetta, 2 slags italiensk pålæg, frisk frugt og croissant
109,-

OKSEKØDSBURGER MED OST OG PANCETTA
i focaccia brød. Serveres med fritter
135,-

OKSEKØDSBURGER MED GORGONZOLA
i focaccia brød. Serveres med fritter
135,-

SALAT
Seasonal, spørg venligst betjeningen
75,-
V.G.L.

TOMAT SUPPE 
75,-
V.G.L

KARTOFFEL OG KIKÆRTE SUPPE 
75,-
V.G.L

DESSERT

TIRAMISU
Klassisk
45,-
V.

PANNA COTTA
Med dagens frugt sauce
45,-
V.G.

TORTA FRITTA DOLCE
Med sukker
45,-
Med mascarpone og nutella 60,-

FOR BØRN

SPAGHETTI ALLA CARBONARA 
60,-

PASTA MED KYLLING RAGOUT 
60,-

OKSEKØDSBURGER
i focaccia brød. Serveres med fritter
80,-

V: Vegetar G: Glutenfri L: Laktosefri